“The Thorn Birds” с официални постери

KBS пусна официалните снимки към предстоящата си драма “The Thorn Birds” , която ще се излъчи на мястото на „President“.
Сериалът ще ни покаже нова страна от играта на актрисата Хан Хе Джин. Нейната героиня ще бъде силната и добра Со Джонг Ън, израснала в сиропиталище. Тя носи тайната надежда в сърцето си, че някой ден ще успее да намери майка си, докато жъне успехи като актриса. Хан Хе Джи споделя, че ролята й ще изисква от нея много умения, тъй като е съвкупност от всички героини, които досега е играла.

Сериалът е типична мелодрама за любов, мъка, завист, алчност и ревност, които преобръщат съдбите на две жени и мъжете около тях.
Со Джонг Ън израства заедно с приятеля си от детството Юнг Джо, споделяйки с него мъката си от липсата на майките им. Вече на 25, Джонг Ън работи като второстепенна актриса. В историята се намесва нейната приятелка У Кьонг, която се опитва да дебютира като режисьор и така се запознава с продуцента Йонг Джу. Тя го прелъстява, след като разбира, че той е наследник на голяма компания и забременява от него. Но не след дълго Йонг Джу се отказва от фамилното богатство, поради което У Кьонг го изоставя. Бебето се ражда преждевременно и тя го регистрира под името на Джонг Ън. Малко по-късно неочаквано се среща със собствената си майка – Мьонг Джа, която е болна и много бедна. Ужасена, У Кьонг изоставя и детето, и майка си. Джонг Ън е свидетел на всички премеждия и в отчаянието си да намери семейство, приема детето на У Кьонг като свое и помага на майка й, с което променя съдбата си, представяйки се за дъщерята на Мьонг Джа.
Лошата героиня ще бъде изиграна от Ким Мин Джунг, а в мъжките роли ще видим Со Ду Йонг и Джу Санг Ук.

Вашият коментар