Пълна снимачна програма за Чанг Хьок за началото на годината

Чанг Хьок бе много придирчив към ролите си и след като не участва в „Secret Garden“, но прие да бъде част от „Midas“, сега ще снима не един, а цели два нови филма.
„The Client“ е съдебна драма, в която главните герои са трима. Ха Джонг У е в ролята на адвокат, който се опитва да докаже невинността на своя клиент, обвинен в убийство. Чанг Хьок е обвиняемият, който е под подозрението, че е убил жена си. Срещу тях ще стои съдебният прокурор (Пак Хи Сун), който ще им се противопостави в една битка на воля и интелект.
Снимките на филма са почти приключили, а Чанг Хьок вече се е заел с предстоящата си драма, която трябва да се появи на малкия екран на 28 февруари.
Новият проект, с който актьорът ще се захване междувременно, е „Deokcheong“ – полицески трилър, в който негов партньор ще бъде Чонг Джин Йонг, позната фигура от много исторически филми, един от които е „The King and the Clown“.
Чанг Хьок ще бъде в ролята на заподозрян престъпник, умело изплъзващ се от лапите на преследващия го полицейски детектив (Чонг Джин Йонг), който се опитва да разреши изключително заплетен криминален случай. Снимките на филма започват още през април, с което програмата на Чанг Хьок се запълва изключително много, тъй като „Midas“ все още няма да е приключил.

Вашият коментар