Ким Мьонг Мин ще ни зарадва със спортна комедия

След успешното му представяне в настоящия водач в топ листата на премиерните филми „Detective K“, Ким Мьонг Мин вече е решил какво ще бъде следващото му предизвикателство. Ще поеме главната роля в спортната комедия „Pacemaker“. Заглавието на филма идва от наименованието на атлет, който бяга редом с истинския състезател, поддържайки постоянна скорост, за да му помогне да финишира в точното време. Понякога този човек е и нещо като треньор, тактик, мотиватор и вдъхновение взети заедно.

Филмът ще разкаже за живота на Ман Ху, бивш олимпийски водач. Въпреки че неговите най-добри дни са вече в миналото, страстта му към спорта остава непроменена. Но за да се издържа, той работи като куриер за един пилешки ресторант.  И естествено използва не превозно средство, а краката си, за да прави доставките. Сцени от миналото ще ни запознаят с неговите славни дни и един любовен триъгълник, от който той е бил част. Красивата, но арогантна Ми Ньо Се – състезателка по овчарски скок, и неговият колега – лекоатлет Юн Ким.

Актьорът споделя, че филмът е изключително въздействаща и топла история за липсата на егоизъм у един човек, който става случайно лекоатлет. Плюс към това са и множеството забавни и комедийни сцени.

„Pacemaker“ ще бъде филмовия дебют на известния продуцент и режисьор на мюзикъли Ким Дал Джонг, който стои зад театралните версии на „Finding Mr. Destiny“ и „Attack the Gas Station“.

Снимките стартират в средата на март, а филмът се планира за излъчване през есента.

Източник: Hancinema

Вашият коментар