Каква ще е историята в Midas

Героят Чанг Хьок – Ким До Хьон, ще бъде умен мъж с много амбиции. Завършил с най-високо отличие в класа си, той остава най-добрият и в университета. Отгледан е само от майка си, но мечтае за собствено семейство с дългогодишната си приятелка Чонг Юн. След завършването на юридическото си образование, той започва работа в най-добрата адвокатска компания, но животът му се преобръща, когато трябва да направи избор и да продаде душата си за пари.
И Мин Джонг е в ролята на Чонг Юн –  плаха и непривлекателна студентка по медицина до момента, когато не се запознава с До Хьон. Двамата започват да се срещат, но я за нея е трудно да повярва, че предстои да се омъжи за него. Тя става свидетел на неговата промяна след започването на новата му работа и един ден разбира, че той има друга жена. Плановете й за отмъщение включват връзката й с един богат неин пациент, страдащ от рак, Ю Мьонг Джун.
Ю Ин Хе (в ролята е Ким Хи Е) е президент на международен хедж фонд, а състоянието на семейството й може да се мери с това на Самсунг и Хюндай. Без никакъв опит в романтичните връзки за нейните 40 години, тя е женена за работата си. Нейн по-малък брат е Ю Мьонг Джун (Но Мин У), който вярва, че парите са причината за всички негови нещастия. Заради това предубеждение той прекарва цялото си време в партита и пилеене на парите на семейството. Но един ден му поставят диагноза рак и в болницата той среща Джонг Юн, която поема грижите за него. Между двамата постепенно започват да се зараждат романтични чувства.

Сериалът стартира официално на 28 февруари по SBS.

Вашият коментар