Специалните програми на корейските телевизии за Соллал

Отбелязването на Новата лунна година в Корея ще промени програмите на телевизиите, които ще имат празнични издания.
Mnet ще замени “M! Countdown” със специално подготвено предаване, пълно с уникални изпълнения от най-горещите в момента звезди. Сред тях са TVXQ, GD&TOP, IU, Сънгри от Big Bang, финалистът от ‘Superstar K2‘ Хо Гак, Джон Парк и Канг Сънг Юн. Празнично обръщение ще направят Пак Джонг Мин от SS501, Сънгри и SECRET, а неизлъчвани кадри на спечелилите първите места ще бъда показани в импровизирано интервю.

MBC е ще покаже отново своята “2011 Star Dance Battle“, в която момчетата от TEEN TOP ще изпълнят “Shy Boy” на SECRET, облечени в истинските рокли на момичетата. Големи изненади ще видим от Пак Джонг Мин и Хан Гру, както и от Су Хьон от U-KISS и Чанг Йонг Ран, които са подготвили зашеметяващи танцови сцени с … целувки. Последните двама дори ще пародират прочутата пенлива целува от „Secret Garden“.

Специалното предаване на SBS за празника е вече готово, снимано в Тайланд. С водещ Ким Дже Донг, то има подобен на ‘X-Man’ и ‘Love Letter’ формат. Звездите, които ще видим, са Пак Джонг Мин, KARA, 4minute, T-ara, After School, SECRET, 2AM, 2PM, CNBLUE, FT Island, Super Junior, SISTAR и др.

KBS ще излъчат „New Year Special! Idol Brain Competition“, в което девет момичета от различни групи ще се съревновават в нещо като битка на мозъци. Участничките от T-ara, Brown Eyed Girls, Miss A, Sistar, Secret, f(x), Rainbow, Girls’ Day и Dal Shabet ще трябва да преминат през няколко викторини с въпроси, за да спечелят. Подбраните момичета имат доста добри оценки от училищните си години, а част от тях са били председатели на класовете си, други са печелили състезания, затова от KBS обещават интересна битка.

Вашият коментар