Още една малка доза от “Secret Garden”

Безусловно за корейски сериал за този зимен сезон трябва да бъде обявен “Secret Garden”, който спечели огромен положителен зрителски вот, не само в Корея, но и в международен план. Романтичната история с фантастични елементи, разкриваща невероятните превъплъщения на Хьон Бин и Ха Джи Уон, събра огромно количество любов от феновете на корейската драма, които възхваляваха не само играта на актьорите, но и свежия и забавен диалог.
Славата на сериала още не е затихнала и от SBS удължават нейната трайност, след като обявиха, че по случай Лунната Нова Година, на 4 февруари ще бъдат излъчени два специални епизода на “Secret Garden”. Можем да очакваме сцени зад кадър, интервюта с актьорите, гафове и др. подобни.

Големият интерес към двамата главни участници предизвика десетки техни интервюта по различни списания и предавания.
Едно от признанията на Хьон Бин е, че по време на сцената с коремните преси, се е почувствал странно развълнуван. Което е довело до въпроса дали той наистина е добър в този вид упражнение. С усмивка на устата актьорът отговаря, че въобще не обича коремните преси и поради това е имало толкова много NG на тази сцена, че накрая е имал чувството, че е направил поне 100.

Ха Джи Уон пък споделя, че изпитва ревност към героинята си: „В последния епизод,/следва спойлер – маркирай, за да прочетеш :)/ въпреки че двойката има синове, Джу Уон има очи само за жена си.Макар че това е нещо като мечта за всяко момиче, все пак се надявам за подобна голяма любов, в която съм на първо място.“

Една любопитна подробност за двамата актьори по време на снимките на сцените със смяната на телата. Хьон Бин обяснява, че от епизод 6 до 9 заедно с Ха Джи Уон са чели взаимно репликите си, за да може всеки от тях да види как другия ще каже съответната фраза и по-добре да могат да имитират начина на говорене. Но това станало проблем, след като отново героите им се върнали в телата си, защото свикнали с превъплъщението и начина на изразяване на другия и пак трябвало да преобърнат играта си.

Вашият коментар