Далекоглед – посока Източна Азия

Шарен калейдоскоп от любопитни азиатски новини, статии и истории от Корея, Япония, Китай

Телевизия

Още една малка доза от “Secret Garden”

Безусловно за корейски сериал за този зимен сезон трябва да бъде обявен “Secret Garden”, който спечели огромен положителен зрителски вот, не само в Корея, но и в международен план. Романтичната история с фантастични елементи, разкриваща невероятните превъплъщения на Хьон Бин и Ха Джи Уон, събра огромно количество любов от феновете на корейската драма, които възхваляваха не само играта на актьорите, но и свежия и забавен диалог.
Славата на сериала още не е затихнала и от SBS удължават нейната трайност, след като обявиха, че по случай Лунната Нова Година, на 4 февруари ще бъдат излъчени два специални епизода на “Secret Garden”. Можем да очакваме сцени зад кадър, интервюта с актьорите, гафове и др. подобни.

Големият интерес към двамата главни участници предизвика десетки техни интервюта по различни списания и предавания.
Едно от признанията на Хьон Бин е, че по време на сцената с коремните преси, се е почувствал странно развълнуван. Което е довело до въпроса дали той наистина е добър в този вид упражнение. С усмивка на устата актьорът отговаря, че въобще не обича коремните преси и поради това е имало толкова много NG на тази сцена, че накрая е имал чувството, че е направил поне 100.

Ха Джи Уон пък споделя, че изпитва ревност към героинята си: „В последния епизод,/следва спойлер – маркирай, за да прочетеш :)/ въпреки че двойката има синове, Джу Уон има очи само за жена си.Макар че това е нещо като мечта за всяко момиче, все пак се надявам за подобна голяма любов, в която съм на първо място.“

Една любопитна подробност за двамата актьори по време на снимките на сцените със смяната на телата. Хьон Бин обяснява, че от епизод 6 до 9 заедно с Ха Джи Уон са чели взаимно репликите си, за да може всеки от тях да види как другия ще каже съответната фраза и по-добре да могат да имитират начина на говорене. Но това станало проблем, след като отново героите им се върнали в телата си, защото свикнали с превъплъщението и начина на изразяване на другия и пак трябвало да преобърнат играта си.

Вашият коментар