„Always“ с второ продължение

Красивата атмосфера на филма от 2005 „Always: Sanchome no Yuhi“ ще ни зарадва отново на голям екран с предстоящата трета част на историята. Такаши Ямазаки ще се върне в режисьорския стол за  „Always: Sanchome no Yuhi ’64“, който ще бъде заснет в модерния напоследък 3D вариант. Старите си роли ще поемат и актьорите Йошиока Хидетака, Цуцуми Шиничи, Коюки, Хорикита Маки, Мотай Масако, Миура Томоказу и Якушимару Хироко.

Ямазаки режисира първия филм, който бе базиран на мангата на Рьохей Сайган „Sanchome no Yuhi“ през 2005 и спечели над 40 млн. долара и много награди. След две години той бе готов с продължението“Always: Zoku Sanchome no Yuhi“, което постигна същия голям успех.

Действието на първите две части се развива в Токио в края на 50-те години, докато се строи Tokyo Tower, аналогът на Айфеловата кула. Новият филм ще ни пренесе през 1964 г., когато се провеждат Летните олимпийски игри в града. Въпреки че това не е част от мангата, режисьорът се е консултирал с автора Сайган, който е одобрил идеята.

Снимките на филма вече са започнали и ще продължат до април. Премиерата на продукцията е планирана за началото на 2012.

Вашият коментар