Корейските телевизионни сериали за първата половина на 2011

Телевизиите в Корея разпределят филмовите си продукции в два дни за сериал, поради което се оформят три седмични групи, воюващи за зрителско внимание – началото на седмицата (понеделник-вторник), средата (сряда-четвъртък) и уикенда (събота-неделя).

Какво предстои да се излъчи във всеки от тези периоди:

След края на настоящия трилър „Athena“, от 21 февруари SBS ще пусне „Midas„. Чанг Хьок ще ни облъчва с чара си като амбициозен юрист, наскоро завършил образованието си, който ще бъде надхитрен от брилятна бизнес лейди, известна като „Ръката на Мидас“. В ролята й ще видим актрисата Ким Хи Е. Допълнително женско присъствие ще бъде и красавицата И Мин Джунг. Големите надежди за интересна история се подкрепят от сценариста Чой Уан Кьо, създател на „All In“ и „Jumong“.
Прекият конкурент на „Midas“ по KBS, който стартира на 28 февруари след „Dream High“, ще бъде „Crime Investigation Squad“. Детективският сериал ще ни покаже истинския живот на корейските полицаи, които често биват подценявани заради остарелите им методи на разследване. Тук отново звездния състав не е за подценяване – Сонг Ил Гук ще бъде темпераментен служител,който първо действа, а после мисли, контрол върху него ще оказва Ким Сънг У (спомнете си добрата му игра в „IRIS“ като севернокорейския агент). Вече съобщихме, че към екипа специалисти ще се включат Ким Джун, Пак Сън Йонг, Сън У Сън и Сонг Джи Хьо.
МВС ще предложи „Jiakpae /The Duo/“ още на 7 февруари и ще ни разкаже (надявам се по нов начин) историята за разменените деца при раждане, наследници на богат и беден род. В главните роли ще бъдат Чон Джонг Мьонг и И Санг Юн. В сериала ще видим и актрисата Хан Джи Хе, която май ще повтори ролята си от аналогичната продукция „East of Eden“. SBS ще пусне след „I’m Ok Daddy’s girl“, който приключва тази седмица, любовната история „Paradise Ranch„. Дебют в нея ще направи Макс Чанг Мин от групата TVXQ, чийто герой Хан Донг Джу ще бъде част от млада семейна двойка, наред с И Да Джи (в ролята е И Йонг Хи), която се развежда само шест месеца след сватбата. Шест години по-късно пътищата им отново се пресичат в ранчо на остров Чеджу. Режисьорът Ким Чол Гьо споделя, че макар и първоначално да изглеждат леко „дървени“, младите актьори постепенно се отпускат и започват да ви очароват с развитието на историята. Звучи малко като оправдание, че играта може би е доста зле…

Средата на седмицата ще ни предостави фантастични сюжети и комиксови герои.
След „Sign“ SBS пуска „49 days“ през март, последван от „City Hunter“ през май.
Последната работа на сценаристката на „Prosecutor Princess“ и „Shining Inheritance“ е фантастична история за душата на младата жена Шин Джи Хьон (Нам Кьо Ри), която получава шанса да използва тялото на Сонг И Гьонг (И Йо Уон), за да може да събере искрено проляти сълзи за нея от трима души в рамките на 49 дни, с цел да се върне обратно за нов живот.
City Hunter“ ще бъде следващата поява на И Мин Хо на малкия екран като детектива – тип Дон Жуан, който ще разрешава криминални случаи, свързани с привлекателни дами.
Средата на 2011 се очаква и завръщането на Ерик от Shinhwa с драмата „Poseidon“ като служител на корейската брегова охрана.

Уикендът ще очарова с женско присъствие. SBS ще излъчи историята за съвремените кисенг „New Gisaeng Story„, притежаващи богати знания в областта на поезията, културата и политиката. Няма да видим известни лица в този сериал, а съвсем нови.
МВС конкурентът ще бъде наследникът на „Gloria“ – „Twinkle Twinkle“ – жизнерадостна семейна драма, която стартира на 12 февруари. Тя ще покаже какво е значението на семейството чрез живота на Хан Чонг Уон (в ролята е Ким Хьон Джу) и Хуанг Гъм Ран (И Ю Ри), които биват разменени в болницата по време на раждане. В тази продукция ще направи дебют и малкият брат на Пак Ю Чон(познат ни от „Sungkyungkwan Scandal“) – Пак Ю Хуан.

2 коментара за “Корейските телевизионни сериали за първата половина на 2011

  • 20.01.2011 в 14:33
    Permalink

    Имейлът е написан тук.

  • 19.01.2011 в 22:30
    Permalink

    Интересни драми в първата половина на годината. И извинете ме за тъпия въпрос, но как човек може да се свърже с екипа на сайта?

Вашият коментар