По стъпките на Пе Йонг Джун из красивите кътчета на Корея

Документална продукция на Пе Йонг Джу, предназначена за всички халлю фенове.

На 5 януари официално бе представена поредицата “Bae Yong Joon’s travel documentary – A Journey in Search of Korea’s Beauty”, която ще бъде излъчена по МВС. Документалният филм ще бъде в 8 епизода и е базиран на едноименната книга на Пе Йонг Джун, следвайки неговите пътешествия в Корея.

От компанията „Keywest“ разкриха, че след пускането на книгата-пътеводител на актьора били получени многобройни запитвания от чуждестранните фенове, които искали по-подробни обяснения. И тъй като преди туристическите места за халлю почитателите са били ограничени до малък брой, от „Keyeast“ решили да направят тази документална поредица, за да удовлетворят молбите, които получили от чужбина. Филмът съдържа картини и пейзажи за туристите, отразяващи корейската култура. Компанията съобщи, че при добри отзиви, може да помислят и за продължение. Като евентуален друг представител, който да разкаже за страната, се споменава името на Ким Хьон Джунг.

Документалната поредица е допълнителен материал към книгата-пътеводител на Пе Йонг Джун, която бе издадена през 2009 за всички негови фенове. Чрез този филм те и всички туристи ще могат да следват неговите стъпки из Южна Корея.

Активният интерес на халлю почитателите ще открие нови хоризонти за разпространението на корейската вълна по света чрез филми и книги и естествено с помощта на известни филмови или музикални звезди. Затова може да се очаква и евентуално продължение.

“A Journey in Search of Korean’s Beauty” стартира от 8 януари по МВС и ще бъде излъчен в 8 поредни уикенда. Зрителите ще видят пътешествията на Пе Йонг Джун през Кангуон, Кьонгсанг, Чонгчонг, Чолла, Кьонги и финалът им в Сеул.

Източник: koreantopnews

Вашият коментар