Ще стане ли Ким Те Хи истинска принцеса

Звездите Ким Те Хи и Сонг Сънг Хон за първи път участват заедно в обща продукция и за първи път поемат роли, които не са от най-типичните за тях превъплъщения. Със заглавие “My Princess” сериалът с тяхно участие стартира на 5 януари по МВС.
Романтичната комедия ще разкаже историята на оказалото се неочаквано принцеса обикновено момиче и нейния учител.
Зад продукцията стоят две утвърдени лица в жанра – режисьорът Куон Сок Джанг, който заслужи похвали с миналогодишния хит „Pasta“, и сценаристът на “On Air”, “Lovers” и “Lovers in Praha” – Чанг Юнг Шил.
Героинята на Ким Те Хи е бедна студентка, която един ден разбира, че наследница на кралския род (в една утопична Корея, където все още има принцове и принцеси). За да стане достойна за семейството си, тя трябва да бъде обучена на етикет и поведение и с това се заема не кой да е, а единственият син на най-голямата фамилия в страната (не по брой, а по богатство, разбира се), който трябва да превърне повлеканата в благородничка. Сонг Сънг Хон споделя, че всъщност героят му всячески ще се опитва да не изпълни поверената му задача.

Дали двамата драматични актьори ще успеят да се справят с романтичното амплоа и да създадат подходящата атмосфера помежду си – това е въпросът, на който всички очакваме отговор, защото сюжетът не ни предлага нещо уникално.

Вашият коментар