Сватбени звънчета за Аюми Хамасаки

Певицата Аюми Хамасаки обяви, че скоро предстои да мине под венчилото. Новината бе публикувана в личната й страница в Twitter и на официалния й уебсайт. Щастливецът е австралийският актьор Мануел Шварц, който е с две години по-млад от нея.
Двамата се срещат през август 2010 във връзка с участието му в неин видеоклип към песента „Virgin Road“. В него той играе ролята на неин съпруг ;)…
През октомври той се появи в още два нейни клипа – към парчетата „Love Song“ and „Last angel“. През цялото това време двамата стават много близки и започват дори публично да обменят мили думи през личните си акаунти в Twitter . Затова не е особен шок за нейните фенове, че тя съобщи за предстоящата си сватба.
На 31 декември Аюми Хамасаки изпълни „Virgin Road“ при откриването на новогодишния музикален фестивал „NHK’s Kouhaku Uta Gassen“, носейки сватбена рокля. След това тя продължи към стадион „Йойоги“, където изнесе своя пореден концерт. Едва след приключването на двете събития певица е публикувала голямата новина.
От агенцията на Аюми също потвърдиха съобщението и уверяват феновете й, че тя няма да прекратява кариерата си и не е бременна :).

Вашият коментар