Два албума от TVXQ и JYJ

Завръщането на дуото от TVXQ ще бъде промотирано със специален клип, който ще се излъчи по трите най-големи телевизионни канала в Корея. В периода от 29 до 31 декември KBS, MBC, SBS TV ще „дразнят“ феновете на групата с музикално видео насред тематични програми или по време на музикалните церемонии, които се очакват в края на годината и са с изключително голям зрителски рейтинг.

Клипът ще има две версии, в които ще бъдат показани бликащи от енергия изпълнения и съвсем нов образ на дуото. Целта на всички тези промоции е една – разпалване на още по-голям интерес към новия албум, който ще бъде пуснат от името на TVXQ на 5 януари и предстоящия да излезе в Япония сингъл на 26 същия месец.

Без да провокирам феновете на групата,  разделянето им вече носи и едно явно предимство – двойна бройка албуми. Отцепилото се трио по името JYJ също обяви, че работи по нов продукт, който се очаква отново януари. Всички песни в него ще са изцяло на корейски и са продуцирани и създадени от самите тях. В албума ще бъдат включени и две от новите песни, които Дже Джунг, Ю Чон и Джун Су изпълниха на последния си концерт в Сеул – „Pierrot“ и „Nine“.

JYJ обещават и световно турне след пускането на втория им музикален продукт, с което зарадваха  феновете си в Сингапур, Хонг Конг, Тайван и останалите азиатски страни.

Вашият коментар