TBS подготвя криминален сериал

От 7 януари стартира „LADY~Saigo no Profiling~“ – криминална драма с участието на Китагава Кейко като бивш агент на ФБР. Това е първата самостоятелна главна роля на младата актриса.
Историята се фокусира върху екип профайлъри от отдел CPS – подразделение на полицията, което се занимава с анализ на престъпното поведение. Китагава ще е в ролята на Шоко – способен специалист, който се завръща в Япония след практика в Щатите в отдел на ФБР. Героинята й е изключително талантлива в професията си с много знания за минали престъпления, но е с минимален опит в областта на личните взаимоотношения с мъжете.
Китагава поема доста различна роля от досегашните романтични превъплъщения, в които сме я виждали. Затова в подготовката си за сериала тя се е заела с четене на книги по профайлинг и гледане на американската продукция „Criminal Minds“.

Кимура Тае ще поеме ролята на главния профайлър, а негови подчинени ще бъдат Хираока Юта, Канаме Джун и Судо Риса. Сантамария Юске и Озава Юкийоши ще играят полицейските детективи в управлението.
Във всеки епизод ще бъде разкриван по един случай.

Като водеща песен от саундрака на сериала е избран новият сингъл „Mukei Spirit“ на Шибасаки Ко, чието силно рок звучене ще бъде подходящо за темата на продукцията.

Източник: J-dorama

Вашият коментар