Зимната семейна драма „Believe in Love“

След края на снимките за „Life Is Beautiful“ , където бе част от гей двойката със Сонг Чанг Ъй, актьорът И Санг У се присъединява към проекта „Believe in Love“, телевизионен сериал на продуцентския екип на  „Sons of Sol Pharmacy“. Сюжетът му се върти около животът на шумното семейство на училищен заместник-директор (в ролята е Сонг Дже Ху). Неговият най-голям син ще се изиграе от И Че Рьонг, а негова съпруга ще бъде Пак Джу Ми – героинята й е куратор в музей, описвана като строга и студена жена. Героят на Сонг Чанг Ъй – богат наследник на банков конгломерат, ще се окаже влюбен в нея, макар и да знае, че е омъжена, което ще породи конфликт между него и съпруга й.

Другата дъщеря на директора (Мун Джонг Хи) ще мечтае да стане телевизионен сценарист, а в семейството ще има и нещо като осиновена дъщеря(Хуанг У Съл Хе) – момиче, което губи като малко родителите си и се озовава в дома на директор Ким, което в момента е учителка в неговото училище.

Създателите на продукцията се надяват да достигнат същите висини като предишния им хит „Sons of Sol Pharmacy“ с тази семейна история. Началото на сериала е още на 1 януари.

Източник: Dramabeans

Вашият коментар