Самостоятелни изяви на Джунсу от JYJ

Джунсу, част от триото JYJ, ще излезе на международния пазар в началото на следващата година с нов самостоятелен албум, който ще бъде пуснат в Америка.

Освен това той е бил поканен за главната роля в един от най-големите корейски мюзикъли – “Tears of Heaven”. Причината за това е само една – невероятната притегателна сила на изпълнителя да предизвика изчерпване на билетите за всички негови 15 представления на мюзикъла „Моцарт“ с негово участие само за 3 часа. Това се случи в началото на тази година, когато Джунсу дебютира на корейската театрална сцена.

Героят му в “Tears of Heaven” е корейският войник Чун Хьонг, който става част от любовен триъгълник заедно с виетнамската певица Лин и американски офицер. Историята ще се развива по време на войната във Виетнам, а Чух Хьонг ще се завърне отново няколко години по-късно като вече утвърден композитор, който ще търси Тиана – детето, което Лин е заченала от него.
Компания „Seol“, която стои зад друг известен мюзикъл – “Граф Монте Кристо”,  е инвестирала 100 млрд. вона в новата продукция. Премиерата й е обявена за 27 януари и ще бъде изпълнявана в продължение на един месец. След което мюзикълът ще тръгне по световните сцени в Азия, Европа и евентуално Щатите. Претенцията на компанията са за пробив на Бродуей и затова като част от екипа тя е привлякла известния композитор Франк Уилдхорн, създател на “Джекил и Хайд” и „Дракула“, както и бродуейската звезда Брад Литъл, който ще участва заедно с Джунсу в “Tears of Heaven”.

его.

Вашият коментар