Как се става звезда в „Dream High“

Датата е 3 януари 2011, понеделник. Събитието – първи епизод на музикалната продукция на Пе Йонг Джун „Dream High“. Всички с достъп до телевизия KBS 2 са поканени на откриването ;).

Каква е историята, която се носи за училище Кирин:
„Съществува една гимназия – училище за изкуства „Кирин“. Кирин може и да означава жираф /на корейски/, но в случая не става дума за него. В това училище учениците ги учат само на танци и песни. Директорът (Пе Йонг Джун) е събрал няколко откачени учители ( Пак Джин Йонг, Ум Ки Джун, И Йонг Джи и И Бьонг Джун), които са много решителни. Ако си ученик там и си твърде мързелив или не се стараеш – ще видиш как те бълват огън от устите си. Освен това има и една тайна… Голяма част от звездите, които виждате по телевизията, всъщност са завършили Кирин. За предстоящата 2011 се носи слухът, че може би ще дойдат много специални ученици.“
Това разказва гласът зад кадър на долния клип, който принадлежи на малката сестра на една от героините в „Dream High“ – Сузи. В главните роли, освен гореспоменатите учители, ще видим като възпитаници на Кирин: Текьон и У Йонг от групата 2РМ, Сузи от MissA, актьорът Ким Су Хьон и актрисете Хам Ън Джонг и А И Ю. Техните мечти, надежди, усилия и упорита работа ще бъдат основни елементи от музикалната драма. Всичко това ще бъде гарнирано с много танци, песни и игри.
Ще се насладим и на епизодичните появявания на Ким Хьон Джунг и Чо Су Ми като бивши възпитаници.

Един интересен кадър от снимачната площадка на „Dream High“.

Вашият коментар