Шинохара Рьоко ще участва в „Unfair“ 2

Продължението на хитовия филм от 2007  „Unfair: the movie“ ще привлече отново за една от главните си роли актрисата Шинохара Рьоко като суровия детектив Нацуми Юкихира. За първи път продукция с нейно участие ще получи продължение.

„Unfair“ стартира през 2006 като сериал, достигайки до зрителски рейтинг от 16,5 %, а специалният му епизод, който се излъчи няколко месеца по-късно удари повече от 18%. Завидните 2,72 млрд. йени отидоха в джобовете на продуцентите на филма със същото име през 2007, нареждайки го на 9-то място в класацията за най-печеливш филм през годината.

„Unfair“ е напрегната история за предателство, насочено срещу главната героиня Нацуми Юкихира. Базирана е на криминалния роман на Такехико Хата.И след края на филма виновникът за нейните нещастия не е разкрит, но „Unfair 2“ обещава да хвърли малко светлина върху главния антагонист.

Отново ще участват и актьорите Абе Садао, Като Масая, Тераджима Сусуму и Кагава Терюки, но още трима важни нови герои ще бъдат добавени към останалите.

Снимките ще започнат февруари 2011, а премиерата е предвидена за есента.

Вашият коментар