Футуристична любовна история по TBS

Актрисата Кавашима Умика, член на групата „9nine“ е получила главната роля в телевизионния сериал на  TBS – „Heaven’s Flower“, където ще участва и един от „D-BOYS“  Араки Хирофуми и актьорът Го Аяно.

Действието се развива в бъдещата 2060, а сюжетът е комбинация от криминална и любовна история. Несполучлив експеримент превръща Япония в безплодна земя, където дори цветя не растат, което води до хранителна криза. Докато страната се опитва да се възстанови, един отдел „District 7“ оцелява след експеримента, забравен от всички. Това място е в основата на филма. Героинята на Кавашима ще бъде жестоката и безчувствена убийца Аи, част от групата „Last Garden“, у която неочаквано се пробуждат чувства към полицейския детектив Юичиро Манака ( в ролята е Араки). Така се развива и романтичната история, която включва предателство и тайни, свързани с раждането на Аи.

Аяно ще бъде полицейнският началник Шион, който ще се бори срещу лидера на „Last Garden“ – ветеран актрисата Мита Йошико. Най-големият враг на Аи  – шефът на китайската мафия, ще бъде изигран от Хонда Хиротаро.

16-годишната начинаеща актриса стартира с ролите си в телевизията през 2006 с  „Bloody Monday“ и „Kaibutsu-kun.“ Следват участия в една мобилна драма и второстепенни роли в два филма, но това е първото й главно превъплъщение, поради което се налага и да потренира малко за екшън сцените, в това число боравене с оръжие и близък бой с нож.

Премиерата е на 14 януари 2011.

Вашият коментар