What’s Up – конкурентът на Dream High

Една от очакваните продукции през 2011 е историята за няколко младежи и техните мечти, надежди и предизвикателства като възпитаници на музикалния факултет, която рядко бива застъпена последните години в телевизионните сериали. Докато другият в този жанр, който също предстои да излезе 2011,  „Dream High“ се цели в почитателите на к-поп с многото си известни лица и хитови песни, тук срещаме по-малко познати актьори, а фокусът е изместен върху по-близки до обикновените хора преживявания и малко по-зрели младежи за разлика от гимназистите в продукцията на Пе Йонг Джун.

Като за начало, голям плюс е сценарият, написан от Сонг Джи На, създателката на мегахит сериала от 1995 г. „Sandglass„, достигнал рекорден рейтинг за времето си. В допълнение към биографията й може да се споменат Kaist„, „A Man’s Story“ и хитът „First Kings Four Gods“. Следващ плюс са младите актьори, в това число и талантливият Канг Де Сонг от групата Big Bang, който ще ни зарадва с някоя и друга песен с превъзходния си глас. В ролята на гениален пианист ще видим И Со Хьок – известен модел и актьор, чийто герой ще търси признание в университета. Друга позната личност е Им Джу Хуан ( „Tamra The Island“ иBoys Before Flowers„) , който ще попадне в музикалния клас донякъде по случайност и ще видим как открива скрития си талант. Ветеран актьорът в мюзикълите и театралните представления О Ман Сок също ще подкрепи проекта с участието си (той направи незабравима роля като чешитът-селянин, който спечели сърцето на Юн Ън Хе във „Vineyard Man“), а от трейлъра се вижда и звездното присъствие на актрисата Ким Ми Кьонг.

Освен известните лица, за сериала за избрани и още 10 напълно нови и свежи попълнения за поддържащите роли, чийто звезден миг ще удари следващата година.

Трейлърът можете да намерите и тук със субтитри на английски.

Вашият коментар