Пресконференцията на Athena : Goddess of War

Трудно би могъл да фокусираш погледа върху някой сред толкова впечатляващи лица. И всички те ще ни забавляват от 13 декември с новия шпионски сериал Athena : Goddess of War. Актьорите присъстваха на официалната пресконференция по представянето на продукцията и предоставиха доста възможности на пресата да ги направи колко снимки иска.

Подред на номерата – Чонг У Сонг, Ю Донг Гън, Со Е, И Джи А, Ча Сунг Уон, Чой Ши Уон, Ким Мин Джонг. Освен тях в епизодични роли ще видим още цяла палитра от звезди – като се започне от поп певицата BoA, момичета от Girls Generation, японският шампион по бойни изкуства Чу Сонг Хун, И Бу Йонг, Шон Ричард, Ю Донг Гън и се стигне до вече познатите ни актьори от IRIS – Ким Сънг У и Ким Со Йон.

Най-младият и неопитният от основните шестима – Чой Ши Уон, член на популярната в Корея група Super Junior, споделя, че за него това участие е като сбъдване на мечта – кое малко момче не би искало да играе таен агент, който се бори с лошите :)…

Продуцентът на сериала обещава на зрителите един реалистичен поглед към отношенията между двете Кореи, още повече в контекста на настоящите реални разногласия и провокации, които се случиха последните седмици.

За наслада на мъжката и женската половина от зрителите – още две снимки.

Вашият коментар