Още звезди отиват на военна служба

Две години от звездната сцена ще ни липсват още няколко артисти, след като бе обявено, че са привикани на военна служба.


Първият, който влезе преди няколко дни, бе актьорът Канг Донг Уон, чийто последен филм „Psychic“ пожъна голям успех по кината през ноември.

Неговият колега Чонг Хьонг Хо също ще се присъедини към него след три седмици. Чаровникът бе партньор на И Мин Джунг в „Smile, You“, а сме го виждали и в „Time Between Dog and Wolf“ и „Sorry I Love You“.

Един от най-емблематичните и популярни артисти в музикалния бизнес също ще ни лиши от прекрасния си глас през следващите две години. Това е Пак Хьо Шин – дълбокият и чувствителен глас на Корея, който е част от много саундраци на телевизионни драми като  „Iljimae“, „Sorry I Love You“ и дори в предстоящия „Athena“ ще се насладим на прекрасния му талант. Певецът ще пусне и нов албум седмица преди влизането си в казармата, озаглавен “Gift Part. 2”, а няколко дни по-късно ще изнесе и собствен концерт.

Четвъртата звезда, за която бе обявено, че трябва да се приседини към редиците на военните за 2 години, е рапърът Outsider, който също ще зарадва феновете си с двудневен концерт за третия си албум ‘Protagonist‘.

Вашият коментар