Миура Харума и Ерика Тода заедно в нова драма

Fuji TV обяви следващата си драма, която ще ни зарадва с участието на двама известни актьори – Тода Ерика и Миура Харума. Заглавието е малко дългичко – „Taisetsu na Koto wa Subete Kimi ga Oshiete Kureta“, а историята е заплетен роман между двама млади учители, чиято връзка е подложена на различни трудности като изневяра и конфликти. Изключително интересно ще е да видим как 20-годишният Миура и 22-годишната Тода ще се оправят с една доста по-зряла роля и дали ще могат да не изглеждат като ученици – роли, в които досега сме свикнали да ги гледаме.

Тода Ерика ще играе жизнерадостна млада жена, преподавател в гимназия, която предстои да се омъжи за дългогодишния си приятел и колега (тук ще видим Миура). Любовта й към работата е едно от основните й качества, а животът й до момента е изключително щастлив. Но идеалният свят ще започне постепенно да руши от едно неприятно откритие. Героят на Миура е също много искрен и открит човек, заради което печели доверието на ученици и родители. Това, което те не знаят обаче е, че той има връзка с ученичка от неговия клас. Въпреки угризенията от изневярата, той е решен да помогне на момичето, особено след като научава за нейното тъмно минало.

Продуцентите са приготвили големи предизвикателства за двамата актьори и разкриват, че и двамата са успели да влязат изключително успешно в ролите си и затова имат големи очаквания за  развитието на героите им през трудните периоди. Дали са били оправдани – стартът на драмата през януари ще ни даде отговора.

Вашият коментар