Чаровните актьори Гонг Ю и И Сон Гюн се завръщат с нови филми

Прекрасното мъжко дуо от Coffee Prince прави своето завръщане на голям екран с по един романтичен филм за радост на своите почитателки.

След излизането си от казармата това е първия проект на Гонг Ю. Филмът „Finding Mr. Destiny“ е по популярен мюзикъл, в който героинята Им Су Джонг не може да забрави първата си любов до такава степен, че тази мания й пречи да има каквито и да е нови връзки. Затова тя се обръща към героя на Гонг Ю, който е специалист в издирването на забегнали или отдавна изгубени любими. Двамата заедно тръгват към Индия в търсене на Ким Чонг Ук и накрая се оказват влюбени един в друг.

И Сон Гюн се е захванал с комедията „Petty Romance“, в която сексът е основна тема… на разговор между героите. Неговият персонаж Чонг Бе е карикатурист, който няма никакъв късмет в продажбите на творбите си. В търсене на нови възможности той попада на състезание за анимационнен филм за възрастни, в решава да се пробва, но преди това трябва да намери някой, който да напише самата история на комикса. Така той се запознава с Да Рам, типичния карък, който оплесква всяка задача, която й възложат, поради което е загубила и работата си. Наградата за състезанието се оказва много привлекателна… и голяма и тя се съгласява да напише сценария. И двамата започват с разговорите…

Вашият коментар