„Midas“ посочи главния си актьор

След като вече се разбра коя ще е главната актриса, бе обявено и кой ще поеме мъжката роля в сериала „Midas“ – магнетичният Чанг Хьок. Последното му превъплъщение беше в историческия сериал „Chuno“.

Действието в „Midas“ ще се развива в света на бизнеса, където сделките, сливанията, придобиванията са ежедневие, а мастити семейни компании (известни в Корея като chaebols или т.нар конгломерати) се надпреварват за пазарен дял на местно и международно равнище. Авторът на сценария е Чой Уан Кю, чийто опит в писането на драми на подобна тематика доведе до успеха на сериали като „All In“. Да не забравим да споменем, че той стои и зад мегапопулярната историческа драма „Чумонг“.

И Мин Джунг ще е току-що завършила медицинска сестра, която започва работа в голяма болница. Според малкото информация, която се знае за нейната героиня – май няма да успее да избяга от сладкия  имидж на миловидна и нежна млада жена. За героя на Чанг Хьок е известно единствено, че ще е голям специалист по сливания и придобивания.

Драмата ще бъде и новата изява на акрисата Ким Хи Е, която се завръща на малкия екран след 4 годишна пауза. Нейната героиня ще е бизнес дама с проницателен нюх, която има връзка с един от шефовете на голям конгломерат.


Вашият коментар