Парк Хан Бюл – жената до Se7en

Кратко интервю с жената, която стоеше тайно до Чой Донг Ук  цели 7 години. След като Se7en официално обяви тяхната връзка, тя споделя някои подробности около съвместния им живот.
Интервюто е на изданието ISplus.

Как се почувства в деня, когато Se7en потвърди връзката ви на личната си уебстраница?
Беше голям хаос. Знаех, че ще го направи, но не знаех кога. Стана точно  когато се връщах в Корея от снимки във Филипините, така че в момента, в който си включиш мобилния, поздравителните съобщения ме заляха.
Трябва да сте била щастлива.
Разбира се! Защото това беше денят, в който официално бях призната за негова приятелка. Но след един ден, притесненията нахлуха. Какво ще стане, ако приятелят ми пострада заради мен, ако не може повече да участва никъде…
Какво мислят родителите ви за Se7en?
Казват ми да не се караме и поддържаме добра връзка. Тъй като преди бяхме към една и съща компания, родителите ни се познават от тогава. Напоследък съм в период, в който трябва да свикна да наричам майка му „Майко“ вместо „госпожо“, но е доста по-трудно, отколкото си мислех.
А как се обръщате един към друг?
Очаквахме подобен въпрос и бяхме решили да кажем  „бейби“ и „чаги“(което е нещо като „скъпи“), но всъщност просто използваме „я“ (нещо като българското „ей“)
Били ли сте заедно на лунапарк?
Само веднъж – на Лотте Уърлд. Беше по време на Фестивала на маските, затова мислехме, че сме късметлии, но никой освен нас не носеше маски. Аз просто си покривах лицето с една бяла маска, но Донг Ук не посмя въобще да свали неговата. Ако трябва да бъда честна, нас всъщност не ни разпознават чак толкова много, когато сме навън.
Какво правите по специални поводи като рождени дни?
Родени сме с разлика от една седмица, така че правим общо парти. Излизаме заедно с колегите от YG и пием в някое караоке. Няма някакви специални събития или подаръци. Просто се питаме какво бихме искали и купува това, което другия е поискал. Обикновено е чанта или дрехи, но той не познава много добре марковите стоки.
Как е възможно това?
Той знае марките, но не няма специални предпочитания към марковите стоки. За седем години съм получила скъпа чанта два пъти?! Вкусовете ни към храната също си приличат, затова ходим често на ресторанти, където продават соллонгтанг (супа от говежди кокали) или супа с ориз. Предпочитанията ни са като на някой по-възрастен.
Кой е първият филм, който гледахте заедно?
My Sassy Girl. Но аз бях толкова щастлива, че не успях да се фокусирам върху него. След този път никога не сме ходили само двамата на кино. Винаги с група приятели. Предпочитаме да ходим и в по-старите театри с по-малко хора, вместо в претъпканите зали. Защото не е нужно да чакаме. Иначе съм гледала My Sassy Girl 5 пъти.
Как прекарвате Коледа?
В края на всяка година YG организира коледен концерт и затова досега не сме имали случай да прекараме романтично края на годината.
Какво харесваш най-много в него?
Той е много истински и мил човек. Ако кажа това на приятелите си, те ще възразят “ Ей, това е невъзможно. Всички мъже са еднакви.“ Но Донг Ук е различен. Той попада в процента на най-добрите мъже в Корея.
Източник: ISplus & kpculture

Вашият коментар