KARA със собствено тв шоу в Япония

Корейската момичешка група KARA продължава да налага своето присъствие на японската сцена с новината, че ще стартира тяхна собствена телевизионна драма, чийто първи епизод ще бъде излъчен на 14 януари следващата година по TV Tokyo. Шоуто ще носи заглавието „URAKARA“, а момичетата ще играят самите себе си. Предисторията ги свързва с тайна организация, която наема хора, но не за да отнемат животи, а за да карат мъжете да се влюбват в тях. Всяка седмица мистериозният им шеф ще им дава нова задача – от властни политици през кабуки актьори до обикновени бизнесмени, чиито сърца трябва да бъдат спечелени от момичета от KARA. Проблемите обаче възникват още от началото, тъй като те самите се оказват неопитни в сферата на любовта.

Продуцентът Каори Хашимото обещава на зрителите едно невиждано досега лице на KARA , което ще донесе много забавление и смях.

KARA дебютираха в Япония през август с песента “Mister”, а този месец пуснаха втория си сингъл „Jumping“, който застана директно на 5-то място в класацията на Орикон. На 24 ноември се очаква и първият им японски албум „Girl’s Talk“.

Техният корейски албум “″, издаден в Япония, бе удостоен с титлата „Златен диск“ от Японската звукозаписна асоциация, тъй като премина границата от 100 хиляди продадени бройки. За новодебютирали преди само няколко месеца, те се нарежда сред първите чуждестранни момичешки групи, постигали подобен успех в Япония.

Източник: Tokyograph

Вашият коментар