Заслужени похвали за Beast

Lights go on again“  е новият мини албум на корейската група  BEAST, чиято промоция

стартира този месец. Вниманието към него е голямо, поради краткият срок, който дели приключването на промотирането на третия им албум и анонсирането на следващия. Феновете са повече от доволни заради новите песни, обновената концепция на момчетата и завръщането им на сцената. За разлика от стандартната процедура при преиздаването на подобен продукт, този албум не включва никакви стари парчета. Една голяма червена точка за новата им концепция и стил.

Пет са парчетата, които ще зарадват феновете. Водещата песен е ‘Beautiful’ – едно признание, което ще е в съзвучие със зимния сезон, а хитовият ритъм е предпоставка за завоюване на челни позиции в класациите. Едноименната песен ‘Lights go on again’ ще ви накара да се зачудите дали наистина това са BEAST. Чистите вокали и акомпанимента на китара създават много приятно и свежо звучене.  Истинските фенове на групата ще се зарадват от включването на неиздавана досега балада ‘I like you the best’ – песен, която бе излъчена по документалната поредица ‘Lightless’ и получи много положителни отзиви.

Какво се случи след пускането на албума? Песните се наредиха на първите позиции в класациите, заемайки местата от 1 до 5 като ‘’ окупира номер 1.  Продажбите на албума също се увеличават със задоволителни темпове.

Този месец се очаква и дебютния им концерт в Япония в ‘Tokyo Big Sight’ на 27 ноември, а три дни преди това групата ще има среща с японските си фенове. Популярността на BEAST предизвика голям интерес от страна на пресата, която ги сравни с утвърдени вече групи като TVXQ и Big Bang, което за нови артисти като тях е невероятно признание.

А като предколеден подарък BEAST ще изнесат в Корея първия си собствен концерт. Събитието е насрочено за 12 декември, а билетите вече са изкупени.

Вашият коментар