Шин Мин А за участието си в „My Girlfriend is a Gumiho”

Една от най-красивите телевизионни актриси на Корея – Шин Мин А, дебютирала като модел за списание през 1998 година и номинирана неофициално за кралицата на рекламите, бе критикувана преди старта на последната си драма, че никога досега не е участвала в голям хитов проект и славата й по-скоро се дължи на комерсиалните й изяви, отколкото на таланта й. Но ето, че тези мнения намериха своето опровержение след новия сценария на сестрите Хонг. Умението им да издигат до звездния връх актрисите, участвали в техни проекти (като Ха Че Йонг, И Да Хи и Пак Шин Хе), не подмина и Шин Мин А. „My Girlfriend is a Gumiho”  увеличи неимоверно славата й и дори самата тя признава, че за първи път получава толкова много любов и подкрепа от феновете си.

Два дни след излъчването на последния епизод на „My Girlfriend is a Gumiho” Шин Мин А даде интервю за участието си в сериала.

Относно критиките към нея, тя признава, че си е мислела, че трябва да направи нещо по-специално и да постигне нещо повече от преди. Искала е да изненада хората и да им покаже едно напълно неочаквано превъплъщение, поради което дори на моменти леко е преувеличавала в изразителността си като КуМиО. Началните епизоди се е чувствала малко неловко, все едно ролята не е била подходяща за нея, но постепенно е успяла да се потопи в играта и да се справи с тези противоречиви чувства.  Увереността й е нарастнала още повече, когато е получила мнението на баба си и дядо си, които споделили, че много харесали нейната героиня, а шестгодишният й племенник дори обсъждал с връстниците си сериала в детската градина.

Какви са били чувствата й след финала. Въпреки обичайната натовареност по време на снимките, тя споделя, че й е станало мъчно, след като осъзнала, че драмата наистина е приключила, от което се почувствала някак празна. Но добрите резултати й вдъхнали увереност за следващите проекти, които предстоят.

Шин Мин А е била притеснена при подписването на договора от шума около драмата заради участието на И Сънг Ги и сестрите Хонг, но е доволна от развитието на своята героиня и благодарна за това на сценаристите.

Какво е почувствала с партньор като И Сънг Ги. Тя е била напълно наясно с популярността на актьора, но го разбрала непосредствено по време на снимките. От малки деца до баби и дядовци – това са неговите фенове. Притеснението й е било дали ще успее да направи добра роля с актьор от неговия ранг, толкова обичан от хората, и дали няма да я обвинят за твърде възрастна  (тя е по-голяма от И Сънг Ги). Шин Мин А откровено си признава, че дори е надничала във фенсайтовете на актьора заради тези тревоги.

Относно химията между двамата като двойка,  за нея е било много комфортно, тъй като до момента голяма част от партньорите й са били по-големи на възраст, затова неговите реакции са били наистина добри и дори са й помогнали да направи едно още по-силно превъплъщение като деветоопашатата лисица. Неговият имидж като актьор и певец, както и като „най-желаният зет” е бил плашещ за нея, но съвместната им работа е разкрила защо той е титулован по този начин. Въпреки младостта си, той се оказал човек, на когото може да се разчита, забавен, искрен и много чаровен.

Както е известно, в Корея учтивостта е едно от основните правила при общуването, затова и много често има въпроси, свързани с това.  Запитана дали е говори на „ти” с И Сънг Ги, Шин Мин А отговаря „ Не. И Сънг Ги ме наричаше МиО. Когато го запитах защо не използва нуна, отговорът му беше, че ще му бъде трудно да изиграе по-мелодраматичните моменти, ако използват това обръщение. И тъй като аз също не мога лесно да говоря неформално, се обръщах към него със „Сънг Ги ши” или „Те Унг ши”. А Но Мин У ме наричаше „МиО ним”(суфиксът –ним е още по-учитв от –ши).”

Кого би избрала между Те Унг и Донг Джу,  Шин Мин А откровено отговаря, че би искала човек, който да я обича изцяло. Все пак намира повече чар в Те Унг, дори и да си му ядосан, пак го харесваш. Естествено има и въпрос за целувката й с И Сънг Ги, на който с изчервяване тя възкликва: „Трябва ли да кажа, че ми е харесало?” и продължава „ Зрителите имат безграничен интерес към любовта и отношенията между двама души. Естествено щеше да има сцена с целувка, но много от тях искаха да знаят кога това ще стане с голямо нетърпение. Ако трябва да отчета факта, че МиО беше много развълнувана и щастлива да бъде влюбена в Те Унг, от тази перспектива ми хареса да задълбоча това чувство при снимките.”

Каква е нейната равносметка. „Тъй като вече минавам 25, исках да поема по-сериозни и зрели роли, като изобразя тъжни емоции в мелодраматични продукции, но докато играех МиО, осъзнах, че не е нужно нарочно да търся подобно внушение. Мислех, че не мога да играя повече сладки и мили героини, но МинО се оказа възхитително и вълнуващо предизвикателство. Затова взех решение да не си поставям граници да избирам жанра. Бих искала да участвам и в истинска комедия и да покажа напълно откровена актьорска игра, дори и в някоя невъзможна за мен роля. „

Източник: По материали от Hancinema и SBS

Вашият коментар